En av Norges beste realfagsstudenter hjelper deg med matte

Vi hjelper deg med matte

En av Norges flinkeste realfagsstudenter hjelper deg med å nå dine mål. Vi tilbyr privatundervisning fysisk med toppstudenter i Oslo og digitalt med toppstudenter ved NTNU i Trondheim.

570+

elever hjulpet av Realfagshjelpen siden 2018

7150+

undervisningstimer gjennomført av våre lærere

>90%

av våre kunder ville valgt Realfagshjelpen på nytt

Privatundervisning Oslo

Få hjelp av en toppstudent fra UiO

Er du elev i Oslo ved grunnskole, videregående eller universitet, og ønsker hjelp i et eller flere realfag, tilbyr vi fysisk undervisning og leksehjelp med toppstudenter fra Universitetet i Oslo (UiO). Ønsker du derimot digital undervisning, kan vi også finne en passende lærer med den riktige kompetansen blant toppstudenter ved NTNU Trondheim.

Realfagshjelpen er en studentbedrift med utspring fra Industriell økonomi og teknologiledelse (indøk) ved NTNU i Trondheim. Alle våre lærere har oppnådd toppkarakter i faget de underviser i (eller tilsvarende fag på høyere nivå). I vår tredelte ansettelsesprosess har de også demonstrert faglige, sosiale og pedagogiske ferdigheter gjennom både personlig intervju og caseløsning.

Tre gode grunner

Hvorfor velge oss?

Siden 2016 har vi hjulpet elever med å nå deres akademiske mål, enten det er å forbedre standpunkt- og eksamenskarakterer i et fag, eller å sikre seg innpass på drømmestudiet gjennom et vitnemål. Uansett hva ditt utgangspunkt og nivå er, vil vi gjerne hjelpe deg å nå dine mål. Når du velger oss, kan du alltid forvente:

dekorativt ikon - 3D figurer

Norges flinkeste studenter

Alle våre lærere er studenter ved NTNU, UiO eller UiB med toppkarakter i fagene de underviser.

dekorativt ikon - nettverk av mennesker

Møt studenter -
ikke et system

Hos oss står enkelteleven i fokus. Undervisningen er skreddersydd dine mål og behov.

dekorativt ikon - kalender med tid

Der det passer, når det passer

Du avtaler sted og tidspunkt direkte med læreren. Praktisk for deg, gunstig for læringen.

For deg som er på følgende undervisningsnivå...

Grunnskole
videregående
Privatist
Universitet

... tilbyr vi skreddersydd undervisning!

en-til-en
gruppe
fysisk
på nett
prøvetime

Bli kontaktet for en uforpliktende prat!

I Realfagshjelpen har vi et uttalt mål om å gjøre privatundervisning mer tilgjengelig for flere. Alle våre lærere er studenter ved Norges ledende utdanningsinstitusjoner, og har oppnådd toppkarakter i fagene de underviser eller tilsvarende fag på høyere nivå. Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat!

Bekreftelse

Vellykket innsending!

Ditt skjema er nå sendt inn og mottatt. Vi tar kontakt med deg så snart som mulig! Ha en fortsatt fin dag:)

Beklager, noe gikk galt - klarte ikke å sende inn skjemaet.
prøvetime

Hvordan funker det?

Vi tilbyr et skreddersydd undervisningstilbud med personlig oppfølging tilpasset undervisningsnivå, forhold i hverdagen og andre hensyn. Alle våre lærere har toppkarakter i faget de underviser og er fleksible studenter i Oslo, Bergen eller Trondheim.

dekorativt ikon - ulike kanaler og kommunisering

01 Ta kontakt

Hos oss er gode råd gratis. Legg igjen nummeret ditt, så tar veilederen vår kontakt og svarer på spørsmålene dine. Etter dette finner vi den beste læreren for elevens mål.

dekorativt ikon - idéer fra lesing

02 Første time

Lærer tar kontakt med eleven og avtaler en gratis prøvetime. Her blir lærer og elev kjent, og legger sammen en plan skreddersydd elevens behov.

dekorativt ikon - hånd peker på alternativer

03 Velg pakke

Veileder tar kontakt etter første time for å høre hvordan eleven opplevde timen. Dere blir sammen enige om en pakke som passer elevens ambisjoner og behov.

FAQ

Ofte stilte spørmål

Få svar på det du lurer på. Nedenfor finner du et utdrag av spørsmålene med høyest relevans for den gjennomsnittlige kunden. Fant du ikke svar på det du lurte på? Send oss en e-post: kontakt@realfagnorge.no

Til FAQ-siden vår
Hvordan betaler jeg?

Dersom du benytter deg av enkelttimer, vil du i etterkant faktureres for antallet timer gjennomført forrige måned. Pakker faktureres i sin helhet ved starten av den påfølgende måneden.

Jeg er privatist. Kan dere hjelpe meg?

Ja, vi hjelper deg gjerne! Hos oss får du tildelt en faglig kompetent lærer med gode pedagogiske ferdigheter. Sammen setter dere opp et skreddersydd opplegg tilpasset din hverdag og dine ambisjoner. Gjennom tett og regelmessig oppfølging vil din lærer gjøre det h*n kan for å sørge for at du er best mulig forberedt for eksamen.

Kan dere hjelpe i alle fag?

Nei. For øyeblikket tilbyr vi kun undervisning og veiledning innen de fleste realfag. Om du lurer på om vi tilbyr veiledning innen et bestemt fag, kan du sende oss en mail: post@realfagnorge.no.

Hvor foregår undervisningen?

All undervisning foregår på universitetets campus eller et annet egnet sted som passer deg bedre. Vi gjør oppmerksom på at reisekostnader tilkommer dersom man ikke har undervisning på campus. Vi tilbyr også nettundervisning.

Hvordan fungerer vervekampanjen?

Vervekampanjen gir våre kunder mulighet til å få to gratis privattimer dersom de anbefaler Realfagshjelpen til en venn eller bekjent som kjøper en pakke. Den som blir vervet får da også to gratistimer i tillegg én gratis kartleggingstime. Det er ingen øvre grense for hvor mange personer du kan verve. Dine gratis prøvetimer legges automatisk til på profilen din når den som blir vervet oppgir ditt navn.

Har dere salg eller rabatter?

Nei. For øyeblikket har vi hverken rabatter eller perioder med salg. MEN: vi har en vervekampanje som lar kunder tjene to gratis timer for hver person de verver!