åpen søknad

Er du vår neste Realfagshjelper?

I Realfagshjelpen er vi alltid interessert i å rekruttere flere dyktige lærere. Vi ser etter studenter i Oslo, Bergen og Trondheim med realfag som en sentral del av sitt studie, og som ønsker å videreformidle realfaglig kunnskap og kompetanse.

Vi tilbyr en godt betalt, fleksibel og givende deltidsjobb som lett lar seg forene med studiene. Er du interessert? Send inn en søknad da!

Til søknadsskjema
STILLINGSBESKRIVELSE

Hva kan vi tilby?

Som lærer i Realfagshjelpen får du mulighet til å ha en relevant deltidsjobb ved siden av studiene. Du styrer selv din egen arbeidstid og må følgelig evne å arbeide selvstendig. Sammen med din elev setter dere opp en undervisningsplan som tar hensyn til begges hverdag og best mulig legger til rette for at eleven skal kunne nå sine faglige mål.

I Realfagshjelpen bistår vi deg som lærer gjennom introduksjonsopplæring, samt mulighet for veiledning med vår pedagogisk ansvarlige. Å kommunisere og presentere informasjon på en hensiktsmessig og mottakerbevisst måte er egenskaper som kommer godt med i både private og profesjonelle sammenhenger.

Vi tilbyr en plattform der du får prøve å lære bort noe du allerede kan godt, nemlig realfag - og i tillegg få betalt for det!

Til søknadsskjema
erfaringer

Hvordan er det å være lærer?

Vi ser etter deg som har toppkarakterer i et eller flere realfag fra VGS, samt de pedagogiske og sosiale ferdighetene som skal til for å hjelpe våre elever med å nå sine mål. Du er selvstendig, pålitelig, forståelsesfull, tålmodig og engasjert, samt evner å formidle egen kunnskap og erfaringer på en hensiktsmessig måte.

Du er en god rollemodell og ønsker at eleven skal få oppleve glede og mestring ved realfag. Du kan, men må ikke, være student ved et universitet i Oslo, Bergen eller Trondheim. Realfag er helst en del av ditt studie.

Til søknadsskjema
ansettelsesprosess

Hvordan blir du ansatt?

Vi benytter en standardisert ansettelsesprosess som tester faglige, sosiale og pedagogiske ferdigheter. Dette for å sikre at lærerne våre er pålitelige, faglig kvalifiserte og evner å kommunisere kunnskapen de besitter.

dekorativt ikon - ulike kanaler og kommunisering

01 Søknad

Fyll ut søknadsskjemaet du finner her. Svar ærlig og legg ved CV + karakterutskrift fra VGS og universitet (om du har). Har du annen relevant erfaring kan og bør dette fremheves i CV og motivasjonsbrev.

dekorativt ikon - idéer fra lesing

02 Intervju

Etter vurdering av søknadsskjemaet ditt, vil du få innkalling til et intervju, enten digitalt eller fysisk. Dette er vår mulighet til å bli bedre kjent med deg. Intervjuet tar typisk 30 - 60 minutter.

dekorativt ikon - hånd peker på alternativer

03 Caseløsning

Du vil bli bedt om å løse en relevant case. Dette er en fiktiv situasjon der du skal finne en løsningsmetode du selv mener er hensiktsmessig. Du vil bli vurdert på både løsning, resonnering og refleksjon.

FAQ

Ofte stilte spørmål

Få svar på det du lurer på. Nedenfor finner du et utdrag av spørsmålene med høyest relevans for den gjennomsnittlige kunden. Fant du ikke svar på det du lurte på? Send oss en e-post: kontakt@realfagnorge.no

Til FAQ-siden vår
Fant ingen elementer