Hjem / prøvetime

Vi spanderer første kartleggingstime!

I Realfagshjelpen har vi et uttalt mål om å gjøre privatundervisning mer tilgjengelig for flere. Av den grunn tilbyr vi undervisning med Norges flinkeste realfagsstudenter til markedsledende priser.

Bekreftelse

Vellykket innsending!

Ditt skjema er nå sendt inn og mottatt. Vi tar kontakt med deg så snart som mulig! Ha en fortsatt fin dag:)

Beklager, noe gikk galt - klarte ikke å sende inn skjemaet.
prøvetime

Hvordan funker det?

Vi tilbyr et skreddersydd undervisningstilbud med personlig oppfølging tilpasset undervisningsnivå, forhold i hverdagen og andre hensyn. Alle våre lærere har toppkarakter i faget de underviser og er fleksible studenter i Oslo, Bergen eller Trondheim.

decorative icon - different channels and communication

01 Ta kontakt

Hos oss er gode råd gratis. Legg igjen nummeret ditt, så tar veilederen vår kontakt og svarer på spørsmålene dine. Etter dette finner vi den beste læreren for elevens mål.

decorative icon - bright ideas from reading

02 Første time

Lærer tar kontakt med eleven og avtaler en gratis prøvetime. Her blir lærer og elev kjent, og legger sammen en plan skreddersydd elevens behov.

decorative icon - hand pointing on alternative

03 Velg pakke

Veileder tar kontakt etter første time for å høre hvordan eleven opplevde timen. Dere blir sammen enige om en pakke som passer elevens ambisjoner og behov.

FAQ

Ofte stilte spørmål

Få svar på det du lurer på. Nedenfor finner du et utdrag av spørsmålene med høyest relevans for den gjennomsnittlige kunden. Fant du ikke svar på det du lurte på? Send oss en e-post: kontakt@realfagnorge.no

Til FAQ-siden vår
Hvordan foregår en typisk gratis prøvetime?

Vi tilbyr én gratis prøvetime til alle nye kunder slik at de skal ha anledning til å teste ut våre tjenester før de eventuelt bestemmer seg for en pakke. Du får tildelt en dyktig lærer som kartlegger hvordan du lærer best, hvilke faglige ambisjoner du har og hvordan du ligger an i faget for øyeblikket. På bakgrunn av dette vil dere sammen komme opp med et opplegg tilpasset deg og din hverdag. Om du ikke er overbevist etter timen, trenger du heller ikke å binde deg på noen som helst måte. Gratis prøvetime er altså kostnadsfritt og forpliktelsesløst!

Hvordan fungerer vervekampanjen?

Vervekampanjen gir våre kunder mulighet til å få to gratis privattimer dersom de anbefaler Realfagshjelpen til en venn eller bekjent som kjøper en pakke. Den som blir vervet får da også to gratistimer i tillegg én gratis kartleggingstime. Det er ingen øvre grense for hvor mange personer du kan verve. Dine gratis prøvetimer legges automatisk til på profilen din når den som blir vervet oppgir ditt navn.