Hjem / ofte stilte spørsmål

Om noe fortsatt er uklart...

Få svar på det du lurer på. Nedenfor finner du et utdrag av spørsmålene vi mottar med høyest relevans for den gjennomsnittlige kunden. Fant du ikke svar på det du lurte på? Send oss en e-post: kontakt@realfagnorge.no

Generelt

Jeg er privatist. Kan dere hjelpe meg?

Ja, vi hjelper deg gjerne! Hos oss får du tildelt en faglig kompetent lærer med gode pedagogiske ferdigheter. Sammen setter dere opp et skreddersydd opplegg tilpasset din hverdag og dine ambisjoner. Gjennom tett og regelmessig oppfølging vil din lærer gjøre det h*n kan for å sørge for at du er best mulig forberedt for eksamen.

Har dere salg eller rabatter?

Nei. For øyeblikket har vi hverken rabatter eller perioder med salg. MEN: vi har en vervekampanje som lar kunder tjene to gratis timer for hver person de verver!

Hvor lenge varer pakken min?

Alle våre pakker har i utgangspunktet ubegrenset levetid. Merk imidlertid at gjenstående timer i pakken regnes som gjennomført dersom det går 180 dager siden forrige undervisningsøkt.

Undervisning

Kan dere hjelpe i alle fag?

Nei. For øyeblikket tilbyr vi kun undervisning og veiledning innen de fleste realfag. Om du lurer på om vi tilbyr veiledning innen et bestemt fag, kan du sende oss en mail: post@realfagnorge.no.

Hvor foregår undervisningen?

All undervisning foregår på universitetets campus eller et annet egnet sted som passer deg bedre. Vi gjør oppmerksom på at reisekostnader tilkommer dersom man ikke har undervisning på campus. Vi tilbyr også nettundervisning.

Hvilke steder tilbyr dere undervisning?

For øyeblikket tilbyr vi fysisk undervisning i Oslo, Bergen og Trondheim. Befinner du deg i andre deler av landet er nettundervisning en mulighet.

Priser, betaling og fakturering

Hvordan betaler jeg?

Dersom du benytter deg av enkelttimer, vil du i etterkant faktureres for antallet timer gjennomført forrige måned. Pakker faktureres i sin helhet ved starten av den påfølgende måneden.

Tilbyr dere delbetaling?

Ja. Slik det er nå tilbyr vi delbetaling over 2, 4 eller 5 måneder mot et gebyr på 100,- per faktura.

Gratis prøvetime og vervekampanje

Hvordan fungerer vervekampanjen?

Vervekampanjen gir våre kunder mulighet til å få to gratis privattimer dersom de anbefaler Realfagshjelpen til en venn eller bekjent som kjøper en pakke. Den som blir vervet får da også to gratistimer i tillegg én gratis kartleggingstime. Det er ingen øvre grense for hvor mange personer du kan verve. Dine gratis prøvetimer legges automatisk til på profilen din når den som blir vervet oppgir ditt navn.

Kartleggingstime

Bestill time

Lyst til å teste ut eller lære mer om tilbudet vårt? Fyll ut feltene under, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat og mulig kartleggingstime.

570+

elever hjulpet av Realfagshjelpen siden 2018

7150+

undervisningstimer gjennomført av våre lærere

>90%

av våre kunder ville valgt Realfagshjelpen på nytt

Innsending var vellykket. Ha en fortsatt fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.