Nettundervisning

Vi har god erfaring med nettundervisning, og legger til rette for at elevene våre skal oppleve samme mestringsfølelse og motivasjon som gjennom fysisk privatundervisning. 

 

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg? Snakk med én av våre veiledere idag!

elev.png

For å ivareta det gode læringsutbyttet som fysisk én-til-én undervisning gir, er det viktig med god kommunikasjon mellom lærer og elev. Hos oss møtes lærer og elev over video slik at de både kan se og snakke med hverandre. De vil også ha samme bok og oppgaver tilgjengelig, slik at det er lett å løse problemer sammen.

laerer.png

Lærer vil også ha et nettbrett tilgjengelig der det skrives med elektronisk penn. Dette dukker opp på en tavle som elev og lærer deler. I Realfagshjelpen lager vi presentasjoner og annet materiale tilpasset nettundervisning, som lærere kan dele fra sin skjerm.

IMG_2418.jpg

Gratis prøvetime

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så tar vår veileder kontakt med deg for å sette opp en uforpliktende prøvetime

Takk for din henvendelse! Du mottar nå en SMS som bekreftelse, og vi kontakter deg så raskt som mulig

Ugyldig nummer. Prøv igjen

onboarding9_utentekst.png

Hvordan fungerer det?

1. Ta kontakt

Hos oss er gode råd gratis. Legg igjen nummeret ditt, så tar veilederen vår kontakt og svarer på spørsmålene dine. Etter dette finner vi den beste læreren for elevens mål.

2. Første time

Lærer tar kontakt med eleven og avtaler første undervisnings- time. Her blir lærer og elev kjent, og legger sammen en plan skreddersydd elevens behov.

3. Velg pakke

Veileder tar kontakt etter første time for å høre hvordan eleven opplevde timen. Dere blir sammen enige om en pakke som passer elevens ambisjoner og behov.

Vanlig én-til-én undervisning

De fleste av våre VGS-elever ønsker privatundervisning med kun seg selv og en lærer. Din personlige lærer vil være en realfagsstudent med topp- karakterer og VGS friskt i minnet. I første time blir dere litt bedre kjent slik at læreren kan legge opp en plan for at du skal nå dine mål og komme inn på det studiet du vil!

Gruppeundervisning

Har du en venn eller et søsken som også ønsker å bli bedre i realfag? Da kan gruppe- undervisning være tingen for dere! Dette er en god mulighet til å utnytte seg av individuell tilpasning til en billigere penge. Dere får tildelt en felles lærer som følger dere opp fra time til time og legger en plan for dere slik at dere når målene deres!

Mer om gruppeundervisning.

Premium leksechat

Få hjelp i matematikk raskt og enkelt over Messenger! Tjenesten er meldingsbasert, og vi sitter klare til å gi deg raske svar hverdager 15.00-20.00. Få hjelpen du trenger, når du trenger den, rett i lomma. Inkluderer inntil 7 henvendelser eller 45 minutter veiledning per uke.

Bestill leksechat her.

Realfagshjelpen tilbyr også: