Sommerkurs

Ønsker du å komme inn på drømmestudiet? Eller er du interessert i å skape stødige, effektive arbeidsvaner? Da er Realfagshjelpen her for deg! 

Vi tilbyr unike kurs med oppfølging i sommer. Kursene vil bli avholdt av Norges flinkeste realfagsstudenter. De vet hvordan man oppnår toppkarakterer, og er klare til å vise deg hvordan.

Kursene sommeren 2020 vil bli nettbasert, men vi planlegger et opplegg som blir minst like bra som om vi skulle hatt fysiske kurs! Det vil både bli lagt opp til interagering og tilrettelegging for hver elev, og vi bruker smarte digitale løsninger for å gi alle det samme utbytte som man ville fått på et fysisk kurs. Vi ønsker også at kursene også blir sosiale og morsomme, og at man kan spørre lærerne om alt man måtte lure på. 

Vi ser frem til å treffe deg!

Er du interessert i kurset og ønsker mer informasjon? Legg igjen nummeret ditt, så kontakter vi deg snart!

Kurs: Hvordan få bedre karakterer?

Oppfriskningskurs i R-Matte

Nybegynnerkurs i Programmering

Ofte stilte spørsmål

Hvor er kursene?


Kursene for sommeren 2020 vil bli nettbasert. Vi planlegger likevel et oppelgg som er svært likt et fysisk et, og du vil få individuell oppfølgning og mulighet til aktiv deltakelse. Vi ønsker at det nettbaserte kurset blir minst like bra!  


Er kursene gratis? 


Nei, men vi har kurs i ulike prisklasser. 


Hva koster et kurs?


Vi tilbyr ulike kurs med ulike prisklasser. Prisklassene avhenger i stor grad av varighet og hvor mye oppfølging vi tilbyr. Vi har tre prisklasser:

  • Kurs i et bestemt fag: 3900 kr (5 dager) dersom man melder seg på før 31. juli

  • Kurs i hvordan få gode karakterer: 1900 kr (2 dager)


Blir kursene nettbasert?


Ja. Vi ønsker å holde nettbaserte kurs blant annet fordi det er mange som ikke bor i de store byene og på grunn av helseanbefalninger fra myndighetene. Du vil fortsatt ha mulighet til å kommunisere med læreren, og vi ønsker å gjøre kurset så likt et fysisk kurs som mulig. 

 

Er det individuell undervisning eller gruppeundervisning?

 

Undervisningen vil være gruppebasert, men du vil få mulighet til individuell hjelp og oppfølging også. 

Gründerbrakka, Gløshaugen

Trondheim

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Meld deg på vårt nyhetsbrev her:

Realfagshjelpen

© 2020, REALFAGSHJELPEN AS