Søk
  • Magnus Lysholm Lian

NYE TEAMMEDLEMMER OG INNFLYTTING GRÜNDERBRAKKA!

Oppdatert: 7. apr. 2020

I løpet av høsten har det vært mye som har skjedd i Realfagshjelpen. Utvidelse av driftsteamet og innflytting på Gründerbrakka på NTNU Gløshaugen i Trondheim er to sentrale tiltak for å få selskapet til å nå nye høyder.


Nå begynner det å bli en stund siden dere lesere har hørt noe fra oss i Realfagshjelpen. Du leser nå et forsøk på å gjøre noe med det!


Dette semesteret har vært tettpakket med store og viktige hendelser for selskapet som er mye av grunnen til at det har blitt lite tid til å oppdatere bloggen;  • Vi har flyttet inn på NTNUs coworking space Gründerbrakka og sitter i samme bygg som de mest spennende startupene fra studentmiljøet på NTNU

  • Seks nye NTNU-studenter har blitt med i driftsteamet, hvorav to med 100% fokus på IT

  • Første undervisningstime i Oslo gjennomført

  • Nye lærere i både Trondheim, Bergen og Oslo ansattGründerbrakka I august flyttet vi inn på Gründerbrakka (VM-paviljongen) på NTNU i Trondheim. Gründerbrakka er ei brakke på toppen av Dødens Dal som skal hjelpe studerende gründere med overgangen fra student- til fulltidsentreprenør.


På Gründerbrakka sitter over 50 studententreprenører fordelt på 15 bedrifter. Det sponses av NTNU Engage, senter for engasjert utdanning gjennom entreprenørskap, men driftes til daglig av studenter som jobber på stedet. NTNU Engage fikk i 2016 tittelen som Senter for fremragende utdanning.


Det yrende gründerlivet, både sosialt og faglig, samt muligheten til å samle hele teamet på ett og samme sted, gjør at Realfagshjelpen får muligheten til å ta store steg for å bli et enda bedre selskap. Vi er sikre på at Gründerbrakka vil hjelpe oss til å nå nye høyder!


LES MER: Simon tok R2 som privatist hos oss - uten å ha tatt R1 først!


Nye teammedlemmer I september utvidet vi driftsteamet med seks nye medlemmer. Nå er vi hele tolv studenter fra flere årstrinn og studieretninger som jobber mot å gjøre Realfagshjelpen til Norges beste leverandør av undervisningstjenester. Si hei til gjengen, både de gamle og de nye!Ansettelsen av et nytt IT-team markerer begynnelsen på en større satsning på IT i selskapet. Nye, spennende systemer skal utvikles som vil bedre opplevelsen for både kunder og lærere betraktelig.


Vi kommer tilbake med mer på Realfagsbloggen om ikke lenge, stay tuned!


Les mer om hvordan vi hjelper VGS-elever og bestill time hos oss for å lære realfag av toppstudenter fra ditt lokale universitet!

69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle