Privatundervisning

Grunnskole

Å hjelpe barna med lekser er ikke alltid lett. Det kan være fordi fagene begynner å bli vanskelige, at tiden ikke strekker til, eller at man som forelder allerede skal stille krav til sine barn på mange andre områder i livet. Privatundervisning med Realfagshjelpen gir tilpasset veiledning med realfagsstudenter for å danne et godt grunnlag for videre læring.

Fra kun 440 kr/timen

Norges beste realfagstudenter...

Alle våre lærere tar universitetsutdanning i realfag ved NTNU, UiB eller UiO. De er hardtarbeidende studenter som vet hva som kreves for å få gode karakterer. Våre lærer har toppkarakterer i det faget de underviser i. Eleven får tildelt en fast lærer som følger opp fra time til time. Du kan være trygg på at læreren er håndplukket med hensyn på sosiale, pedagogiske og faglige evner. Alle våre lærere leverer politiattest for arbeid med barn og unge.

 

Les mer om våre lærere!

... der det passer, når det passer

I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å få tid til alt. Vi har en fleksibel ordning slik at det skal bli enklest mulig å få tid til undervisningen. Dere avtaler tidspunkt direkte med læreren, og man finner alltid en tid som passer.

Hos oss får eleven tildelt en fast lærer som blir kjent med eleven og kan følge opp fra time til time. Vi har tro på at kontinuerlig arbeid og muligheten til å bygge et profesjonelt forhold over tid er suksessfaktorer på å nå målene man setter seg. 

Gratis prøvetime

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så tar vår veileder kontakt med deg for å sette opp en uforpliktende prøvetime

Takk for din henvendelse! Du mottar nå en SMS som bekreftelse, og vi kontakter deg så raskt som mulig

Ugyldig nummer. Prøv igjen

Hva tilbyr Realfagshjelpen?

Én-til-én undervisning

De fleste av våre VGS-elever ønsker privatundervisning med kun seg selv og en lærer. Din personlige lærer vil være en realfagsstudent med topp- karakterer og VGS friskt i minnet. I første time blir dere litt bedre kjent slik at læreren kan legge opp en plan for at du skal nå dine mål og komme inn på det studiet du vil!

Gruppeundervisning

Har du en venn eller et søsken som også ønsker å bli bedre i realfag? Da kan gruppe- undervisning være tingen for dere! Dette er en god mulighet til å utnytte seg av individuell tilpasning til en billigere penge. Dere får tildelt en felles lærer som følger dere opp fra time til time og legger en plan for dere slik at dere når målene deres!

Mer om gruppeundervisning.

Nettundervisning

Vi tilbyr én-til-én privat- undervisning på nett i alle våre fag. Bor du ikke i Trondheim, Bergen eller Oslo? Eller foretrekker du enkelheten av å få en lærer rett hjem i stua? Da er dette noe for deg! Elev og lærer møtes på nett med video og elektronisk tavle. Lærer er utstyrt med nettbrett og penn slik at alle konsepter kan bli forklart på en god måte.

Mer om nettundervisning.

Premium leksechat

Få hjelp i matematikk raskt og enkelt over Messenger! Tjenesten er meldingsbasert, og vi sitter klare til å gi deg raske svar hverdager 15.00-20.00. Få hjelpen du trenger, når du trenger den, rett i lomma. Inkluderer inntil 7 henvendelser eller 45 minutter veiledning per uke.

onboarding9_utentekst.png

Hvordan fungerer det?

1. Ta kontakt

Hos oss er gode råd gratis. Legg igjen nummeret ditt, så tar veilederen vår kontakt og svarer på spørsmålene dine. Etter dette finner vi den beste læreren for elevens mål.

2. Første time

Lærer tar kontakt med eleven og avtaler første undervisnings- time. Her blir lærer og elev kjent, og legger sammen en plan skreddersydd elevens behov.

3. Velg pakke

Veileder tar kontakt etter første time for å høre hvordan eleven opplevde timen. Dere blir sammen enige om en pakke som passer elevens ambisjoner og behov.