Bli Realfagshjelper!

Ønsker du en fleksibel og godt betalt deltidsjobb som privatlærer i realfag? 

Studerer du i Oslo. Bergen eller Trondheim og har interesse for realfag? Ønsker du å få muligheten til å undervise elever på grunnskole-, videregående- eller universitetsnivå i realfag? Da kan en jobb som Realfagshjelper være det perfekte valget for deg!

Vi ser for øyeblikket etter nye Realfagshjelpere i Trondheim, Oslo, Bergen og på nett.

Løpende søknadsfrist!

Hvorfor Realfagshjelpen?

Best på realfag

Fleksibel arbeidstid

Markedsledende lønn

Tett oppfølging

IMG_1799.jpg

Mer om jobben

Hos oss får du mulighet til å ha en relevant deltidsjobb ved siden av studiene. I arbeidslivet vil det alltid være nødvendig å kunne presentere noe på en pedagogisk måte, enten for kollegaer, kunder, eller om du faktisk skal jobbe som lærer. Vi kan stille med den perfekte arenaen der du får prøve deg på å lære bort noe du kan godt - nemlig realfag.

 

Som Realfagshjelper må du ha evnen til å jobbe selvstendig. Du styrer din egen arbeidstid, og legger opp en plan slik at eleven skal ha de beste mulighetene for å nå sine mål. Du får muligheten til å delta på andre prosjekter innad i bedriften og lage innhold til våre digitale plattformer. I Realfagshjelpen har du til en hver tid støtte og veiledning fra teamet.

Om Realfagshjelpen

Realfagshjelpen er et privatundervisnings-selskap som driver med én-til-én- og gruppeundervisning i realfag for elever og studenter på grunnskole-, videregående- og universitetsnivå i Trondheim, Bergen og Oslo. Selskapet er eid og drevet av studenter ved NTNU Gløshaugen. Vi leverer undervisning innenfor alle realfag på grunnskole og VGS, samt utvalgte fag ved utvalgte universiteter, til konkurransedyktige priser.

Selskapet ble dannet i 2016 og har hovedbase på Gründerbrakka på Gløshaugen i Trondheim. Vi har et team på 12 studenter som har ansvaret for å drifte og utvikle selskapet videre. Dette teamet øker stadig i størrelse, fra å kun være 3 personer i 2016. Vi ønsker å tilby den mest attraktive, fleksible og givende deltidsjobben for studenter ved universiteter i områdene vi holder til, og her er en rolle som privatlærer i Realfagshjelpen helt perfekt.