Bli Realfagshjelper!

Ønsker du en fleksibel og godt betalt deltidsjobb som privatlærer i realfag? Nå er vi spesielt på utkikk etter deg som ønsker å ha nettundervisning!

Studerer du ved NTNU i Trondheim, UiO eller UiB og har realfag som en viktig del av ditt studie? Ønsker du å få muligheten til å undervise elever på grunnskole-, videregående- eller universitetsnivå i realfag? Da kan en jobb som privatlærer hos Realfagshjelpen være det perfekte valget for deg!

 

Vi ser etter deg som har toppkarakterer i et eller flere realfag fra VGS, samt de pedagogiske og sosiale ferdighetene som skal til for å hjelpe våre elever med å nå sine mål.

Åpne stillinger

For å begrense spredningen av koronaviruset, har vi fra og med 16. mars ingen fysisk undervisning. I Realfagshjelpen ønsker vi allikevel å hjelpe så mange som mulig, og derfor ser vi nå spesielt etter lærere som ønsker å gjennomføre nettundervisning. For å søke denne stillingen kan du være basert hvor som helst i landet.

IMG_1799.jpg

Mer om jobben

Hos oss får du mulighet til å ha en relevant deltidsjobb ved siden av studiene. I arbeidslivet vil det alltid være nødvendig å kunne presentere noe på en pedagogisk måte, enten for kollegaer, kunder, eller om du faktisk skal jobbe som lærer. Vi kan stille med den perfekte arenaen der du får prøve deg på å lære bort noe du kan godt - nemlig realfag.

 

Som lærer hos oss må du ha evnen til å jobbe selvstendig. Du styrer din egen arbeidstid, og legger opp en plan slik at eleven skal ha de beste sjansene for å nå sine mål. I Realfagshjelpen får du hjelp til dette gjennom introduksjonsopplæring, samt mulighet for veiledning sammen med vår egen pedagogisk ansvarlig.

Om Realfagshjelpen

Realfagshjelpen er et privatundervisnings-selskap som driver med én-til-én- og gruppeundervisning i realfag for elever og studenter på grunnskole-, videregående- og universitetsnivå i Trondheim, Bergen og Oslo. Selskapet er eid og drevet av studenter ved NTNU Gløshaugen. Vi leverer undervisning innenfor alle realfag på grunnskole og VGS, samt utvalgte fag ved utvalgte universiteter, til konkurransedyktige priser.

Selskapet ble dannet i 2016 og har hovedbase på Gründerbrakka på Gløshaugen i Trondheim. Vi har et team på 12 studenter som har ansvaret for å drifte og utvikle selskapet videre. Dette teamet øker stadig i størrelse, fra å kun være 3 personer i 2016. Vi ønsker å tilby den mest attraktive, fleksible og givende deltidsjobben for studenter ved universiteter i områdene vi holder til, og her er en rolle som privatlærer i Realfagshjelpen helt perfekt.